Skip to main content

Economia

Grameimpuls torna a participar al Bizbarcelona 2023

  • Carlos Alcivar

Grameimpuls torna un any un més al Bizbarcelona, el saló per a persones emprenedores, empreses i pimes del territori. L'edició se celebrarà al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona i durarà dos dies, el 4 i 5 d'octubre. Grameimpuls tindrà diferents espais a la Diputació de Barcelona, en la secció d'allotjaments empresarials, la presentació de projectes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'espai de la Xarxa Emprèn

A part de les activitats d'assessorament i formació, Grameimpuls tindrà presència amb el dos centres d'empreses Bosc llarg i Can Peixauet, dirigida a les persones emprenedores i empresàries que vulguin poder trobar ubicació pel seu negoci, com també la millora de la competitivitat dels seus projectes.

Grameimpuls també tindrà participació en els Premis Reempresa, mateix programa organitzat per petites i mitjanes empreses i emprenedors, que recompensa en diferents categories a diverses empreses. L'any passat, Grameimpuls va guanyar les categories de municipi més dinàmic del programa i més casos d'èxit, per exemple.

El focus de la fira d'enguany és la millora de la digitalització de les empreses, la sostenibilitat i ajudar-les a definir els seus propòsits. Com cada edició, hi haurà xerrades, workshops, conferències i activitat de networking. Enguany hi ha més de 100 conferències programades amb la participació d'experts sobre l'àmbit empresarial.

En aquesta edició, Bizbarcelona ha preparat com a novetat una àrea d'exposició adreçada a les microempreses. Aquesta àrea d'exposicions es denomina "village" i consisteix en una presentació de productes i serveis per part de les entitats, empreses i professionals, com per exemple en les àrees de màrqueting digital, coworkings o serveis de digitalització.

Per aconseguir l'acreditació i visitar el Bizbarcelona s'ha de fer en el següent enllaç.