Skip to main content

Economia

En marxa els nous cursos del #SocDigital de Grameimpuls

  • Dani Mormuz

L’entitat municipal Grameimpuls té previstos nous cursos per aquesta tardor, dins del programa de formació #SocDigital. Aquest programa compta amb diverses iniciatives, i té com a objectiu principal afavorir la competitivitat i el creixement dels negocis participants a través de les noves tecnologies.

El primer curs de la tardor s’iniciarà el pròxim 13 de setembre amb una formació sobre la venda online. Hi ha cursos programats sobre les claus per a muntar una botiga en línia, com utilitzar les xarxes socials per a treure el màxim profit empresarial, com aconseguir més clients a través d’Internet, com fer servir el ChatGPT o com optimitzar els newsletters. Ens pot consultar la programació completa al web.

La majoria d’aquests cursos es duran a terme en línia, tot i que alguns es faran de forma presencial al Centre d'Empreses Can Peixauet (avinguda Generalitat, 99-101). Les sessions estan obertes de forma gratuïta a qualsevol empresa o persona interessada, tot i que es donarà prioritat als negocis que estiguin participant en la segona edició del #SocDigital.

Les persones interessades a rebre més informació poden adreçar-se al Servei de Foment Empresarial, situat a l’avinguda de la Generalitat, 99-101, trucar al 93 466 52 24, o bé escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A més d’aquests cursos, el programa #SocDigital aporta una diagnosi inicial del grau de digitalització de les empreses, formació específica, assessorament i pla de digitalització personalitzat, diagnosi final i accés als ajuts econòmics municipals per fer inversions i despeses en noves tecnologies.