Skip to main content

Economia

Grameimpuls oferirà més de 200 cursos en línia

  • Xavi López

Grameimpuls, a través de l’Aula Mentor, oferirà a la ciutadania més de 200 cursos en línia relacionats amb el màrqueting, la sanitat, les instal·lacions, la informàtica o els idiomes.

Un cop es fa la formació, les persones reben un certificat de l’aprenentatge realitzat i poden accedir a l’acreditació de competències professionals per a la convalidació de Certificats de Professionalitat o de Formació Professional. Precisament, per tal de fomentar l’acreditació de competències de les persones usuàries, es disposarà d’una Unitat d’Orientació Professional.

Aquesta unitat comptarà amb un tècnic de Grameimpuls que informarà les persones sobre els itineraris formatius de millora de la qualificació i farà una tasca d’acompanyament a la inscripció en els processos d’acreditació de competències.                

El punt Reempresa celebra el seu desè aniversari

El punt Reempresa, que l’Ajuntament de Santa Coloma gestiona a través de Grameimpuls, celebra 10 anys aquest 2023. Una dècada que ha permès donar relleu a més d’un centenar de negocis al territori. Aquestes bones dades han rebut el reconeixement de la Diputació de Barcelona diversos anys, el més recent aquest 2022, amb el premi al municipi més actiu en casos d’èxit de la província. El punt Reempresa està situat al Centre d’Empreses Can Peixauet i dona cobertura tant a Santa Coloma com a Sant Adrià de Besòs.