Skip to main content

Cultura

Avui es presenta el festival solidari Obrint Fronteres

  • Dani Mormuz

Avui, dissabte 22 de juny, es presentarà el festival Obrint Fronteres al Mas Fonollar. Entre les 16h i les 00h, hi haurà concerts i taules rodones per introduir l’edició del festival d’enguany, que es realitzarà el primer cap de setmana del mes d’octubre.

El festival està organitzat per les entitats Santa Coloma amb el Sàhara i Brigada Stanbrook, i consisteix en diverses jornades per la pau i la cooperació. Avui, com a presentació de l’esdeveniment, hi ha previstes diferents activitats.

Les portes del Mas Fonollar s’obriran a les 16h, i a les 18h hi haurà una performance i el col·loqui Dol per narcís a càrrec de Pari Banu Asgar, una dona trans exiliada d’Azerbaidjan que viu a Santa Coloma i que explicarà la seva història.

A les 19h, hi haurà una taula rodona on participaran Rabee Abu Nahel, un noi de Palestina que ha estat com a voluntari ajudant a nens a la franja de Gasa; l’entitat Sàhara Dempeus, que ha creat un pòdcast sobre les dones sahrauís i la plataforma No Callarem, que realitza activitats en favor de la llibertat d’expressió.

Finalment, a les 20:30h els grups Rumbakana i The Salsa Punk Orchestra oferiran dos concerts. Hi haurà servei de barra, i tots els diners que es recaptin aniran destinats a projectes solidaris.