Skip to main content

Cultura

La Revetlla popular de Sant Joan se celebrarà a Can Zam

  • Alejandro Díaz

El Parc de Can Zam acollirà la coneguda Revetlla popular de Sant Joan d’enguany, la nit del 23 de juny com marca la festivitat. Aquest esdeveniment serà de 21h a 03h, i és organitzat per establiments com Ca La Sisqueta, Òmnium, Laietans Gramenet, CEP, Espai Gramenet, l’Associació Serra Marina i PAHV Gramenet.

Els tiquets tenen un preu de 8 euros, i es poden comprar en LaCrep, Capfoguer, Espai Gramenet i Associació Serra Marina. Aquestes entrades inclouen cadira i taula per cel·lebrar la revetlla, a més de coca i cava. Segons ens ha informat Marta Vallverdú, pertanyent a Òmnium, la venda de tiquets segueix molt bona, com cada any que se celebra.

La revetlla d’enguany té dos objectius. Per una banda, es vol recuperar la missió de les revetlles abans de la pandèmia reivindicant l’espai verd i frondós del parc de Can Zam que s’ha de continuar protegint i, per l’altra, connectar la revetlla amb la flama del Canigó que serà la protagonista, com a símbol de la cultura catalana, amb una reivindicació de les tradicions dels països catalans i de la festa com sempre s’ha fet a Catalunya.  

Cadascú es pot emportar el menjar de casa per gaudir tots plegats de la festivitat, i es comptarà amb ball i música a càrrec d’un dj. És una oportunitat per cel·lebrar la nit de Sant Joan d’una manera conjunta al costat del llac del Parc de Can Zam, tot un símbol de la nostra ciutat.