Skip to main content

Cultura

La Guinardera dona el tret de sortida a les seves festes de barri

  • Alejandro Díaz

Les festes del barri de la Guinardera se celebren aquest cap de setmana, començant avui dia 21 de juny, fins al 24 de juny. Aquesta festa és la setena que s’organitza a la nostra ciutat, per darrere de les de Riu (Sud i Nord), Can Calvet, Oliveres, Raval i Cementiri Vell, de les quals els veïns i veïnes de Santa Coloma ja han pogut gaudir.

Les festes començaran avui a les 19h amb el ball Bdance amb Tremendos Crews i Black Bubbles Reals’B. Poc després serà el pregó que inaugurarà la festivitat, a les 20h, abans de la recepció d’entitats (21h) i el sopar veïnal (21:30h). Finalment, aquest dia conclourà amb l’actuació musical pop-rock del grup Apto Para Consumo, a les 22h.

El dissabte 22 de juny s’obrirà a les 9h amb el torneig de futbol mixt. El dia continuarà amb la masterclass de zumba, a càrrec de The Lounge (11:30h) i la disco mòbil infantil dedicada als més petits de les famílies (12:30h). A la tarda, hi haurà el berenar “Gent Gran” a les 17:30h, encara que a aquesta mateixa hora també tindrà lloc l’actuació d’Elegance Brothers. A les 20:30h, es pujarà a l’escenari el grup Radity, amb el seu espectacle de trash metal band. El dissabte es tancarà amb un altre sopar veïnal (21:30h) i l’actuació de Los Niños del Sótano a les 23:30h.

Les festes de la Guinardera continuaran amb el diumenge 23 de juny i el seu torneig de petanca a les 9h, el taller de circ a les 11h, l’aperitiu veïnal a les 13:30h, la xocolatada infantil a les 18h i el taller de globoflèxia i maquillatge en família, a les 18:30h. Després, a les 19h, estarà punxant música el dj Darío i, a les 21:30, es farà el sopar veïnal per gaudir de la berbena de Dj Patatas Bravas a les 23h.

L’últim dia, dilluns 24 de juny, se celebrarà el bingo a les 12h i, seguidament, l’entrega de premis a la 13h i la paella popular a les 14:30h, amb una fi de festa per finalitzar les jornades festives d’aquest barri.