Skip to main content

Cultura

L’Àrea Cultural Oriol organitza un viatge en grup a Vietnam

  • Dani Mormuz

L’Àrea Cultura Oriol està organitzant un viatge de dotze dies en grup reduït a Vietnam. Serà del 4 al 16 de setembre, de la mà del guia Carlos Plans, que és l’organitzador, juntament amb Josep Lluís Socias.

La previsió és que el grup de viatge sigui de 14 persones, i el preu és de 2.445€. Però si el grup no arriba a ser de 10  persones, el preu serà de 2.620€. S’inclouen els vols d’avió, els trasllats dins del país, l’allotjament en hotels amb esmorzar o mitja pensió, les visites de l’itinerari i els acompanyaments dels guies.

Carlos Plans ha viscut durant diverses temporades a Cambodja, i durant les últimes dues dècades ha col·laborat amb diferents agències de viatges per realitzar visites en grup a països com Tailàndia, Laos o Vietnam. També ha participat en projectes d’ajuda humanitària.

Des de fa dotze anys, forma part de l’Àrea Cultural Oriol i anteriorment han realitzat altres viatges. L’any passat, van fer el camí de Santiago amb un grup de 18 persones i el darrer mes de febrer va anar un grup de 12 persones a Cambodja.

Les persones que estiguin interessades en realitzar aquest viatge a Vietnam poden contactar directament amb Carlos Plans en el telèfon 616 075 090.