Skip to main content

Cultura

El Mas Fonollar serà l'escenari del Festival Pedro Cano

  • Alejandro Díaz

El Mas Fonollar acollirà  la tercera edició del Festival Pedro Cano, que se celebrarà el 29 de juny, en homenatge al productor, músic, poeta i regidor de Santa Coloma. Aquest festival, organitzat per l’Associació Amigos de Pedro Cano i l’Ajuntament, està obert a tota la ciutadania que reivindiqui el seu llegat. Aquesta edició tindrà una durada de dotze hores, de 12h a 00h, que estaran plenes de poesia, concerts i espectacles de tota mena.

Concretament, la tercera edició del festival tindrà un canvi respecte a l’any anterior, ja que no comptarà amb la poesia visual, i l’espai del Mas Fonollar estarà només destinat als concerts, els recitals de poesia i les arts escèniques. La presentació estarà a càrrec dels poetes Carlos Quesada i Mateo Rello.

Seguint amb la poesia, es comptarà amb la presència d’altres poetes com Iñaki Nazabal i Raquel Delgado. En l’àmbit musical, hi haurà rumbes amb l’actuació dels Piratas Rumbversions, flamenc amb el Nini, rock amb Los Montoya i punk amb  les Radioactivas. A més, hi haurà música ètnica amb Ifsan  i l’actuació de les dj’s Rem & Ross com a cloenda.