Skip to main content

Cultura

L’AMB posa en marxa un nou visor de rutes pedalables

  • Alejandro Díaz

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha estrenat el nou visor de rutes pedalables, la qual conté un planificador de rutes perquè els usuaris pugin desplaçar-se d'un mode més còmde per la ciutat, concretament en els municipis com Santa Coloma, que a més donen ús al servei AMBici, encara que també hi ha disponibilitat per les rutes de bicis particulars.

Totes les persones usuàries poden veure, a través d’aquest portal, totes les dades que tenen relació amb el temps que es triga entre els punts seleccionats de la ruta, la distància en km, el desnivell, la dificultat, el desnivell negatiu i el desnivell positiu. A més, també inclou els detalls de la ruta, on hi ha un indicador assenyala detalladament que camí has d’escollir. A més, també es poden consultar dades de les estacions i disponibilitat de serveis, com ara l’AMBici, el Bicing o el Bicibox.

Aquest visor, que aglutina quasi 4.000 km de xarxa pedalable (concretament 2.900 km i 545 km), detalla més les zones de Barcelona i 15 municipis metropolitans que tenen actiu el servei de bicicleta compartida, com ara Santa Coloma, Badalona o Sant Adrià, entre altres.