Skip to main content

Cultura

Enric Juliana presenta “España, el pacto y la furia” a la Central

  • Carlos Alcivar

El reconegut periodista de La Vanguardia Enric Juliana presenta avui el seu llibre “España, el pacto y la fúria”. Una presentació organitzada per Diàlegs a la Riba del Besòs i que tindrà lloc a les 18:30 hores en la Biblioteca Central i que ha invitat a l’escriptor i analista polític Orencio Osuna per conduir la seva presentació.

Una visió detallada i crítica del convuls panorama polític espanyol des dels atemptats de l'11-M fins a la legislatura de l'amnistia. I és que el títol sintetitza la dinàmica política del país, marcada per acords i enfrontaments intensos.

Juliana aborda temes crucials com la reforma exprés de la Constitució per garantir el pagament del deute, la llei d'abdicació del rei Joan Carles I, l'aplicació de l'article 155 a Catalunya i les múltiples coalicions governamentals formades en diferents nivells de govern.

Un treball periodístic arduós per part de Juliana que impregna la seva perspectiva sobre la greu crisi econòmica i territorial, la pandèmia, els tambors de guerra i els canvis tecnològics. La seva habilitat com a observador i analista polític-social es reflecteix en aquest ambiciós relat que busca explicar els esdeveniments dels últims vint anys i anticipar el futur d'Espanya.

Fotos: Monmar Comunicació i Podemos (Youtube)