Skip to main content

Cultura

Més de mil persones a la romeria de Nuestra Señora de la Sierra

  • Carlos Alcivar

Un any més, la Colònia Egabrense ha celebrat la 42a Gran Romería en honor a María Santísima de la Sierra. El mal temps d’aquest cap de setmana no frenat l’ofrena a la verge de la serra que ha reunit a més de mil persones per la processó seva processó i missa.

La gran romeria portava ja tres dies intensos. El passat 8 de juny, cap al voltant de les vuit de la matinada, la romeria començava el seu itinerari des de l’Església Major fins al monestir de Sant Jeroni de la Murtra (Badalona). Una jornada plena d’emoció i festivitat, amb la participació de l’Agrupació Musical Nuestra Señora de la Sierra que ha acompanyat en tot moment a la verge.

Antonio Moyano, president de la Colònia Egabrense i de la romeria de la Virgen de la Sierra, agraeix la participació de totes les persones que han fet possible la celebració, al consistori, a l’Ajuntament de Badalona i a Protecció Civil.

L’alegria del romers i romeres ha estat plenament marcada per la germanor i la música. També el festival de sevillanes i les plegaries cap a la verge de la Serra.

Fotos: Colonia Egabrense