Skip to main content

Cultura

Comencen les festes del barri del Raval i Cementiri Vell

  • Alejandro Díaz

Les festes del barri del Raval i del Cementiri Vell se celebren aquest cap de setmana, entre els dies 14,15 i 16 de juny. Aquestes festes seran les cinquenes que se celebren a la ciutat, per darrere de les ja organitzades en els barris de Riu Sud, Riu Nord, Can Calvet i Oliveres.

Pel que fa a les festes del Raval, es compleixen 75 anys de la primera vegada que es van organitzar, l’any 1949. L’edició d’enguany començarà el divendres 14 de juny  a les 10h, amb l’engalanat de l’espai per a la festa en l’amfiteatre del Parc dels Pins, i finalitzarà amb un concert de rumbes a les 23:15h. Dissabte arrencarà a les 9h amb partits de futbol sala durant tot el matí, i finalitzarà amb la Disco mòbil amb Flekky, de 0:30 a 2h. El diumenge començarà de 10 a 20h amb l’exposició de vehicles clàssics “Club Clàssics Badalona”, i culminarà amb el fi de festes 22:50h.

Encara que acabin el dia 16, el dilluns 17 de juny a les 19h tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels tallers de l’AVV del Raval, a la Biblioteca de Can Peixauet. Cal recalcar que hi haurà un 2x1 per les atraccions de la fira ubicada a la plaça de les Cultures.

 A les festes del Cementiri Vell, donarà el tret de sortida l’actuació del grup de playback “Els joves de la tercera edat”, a les 18h, i terminarà amb el showman Richy Acting a les 22h. El dissabte 15 ofereix una cercavila a les 11h a càrrec de Triangle de Sants, i finalitzarà amb l’actuació de Dj Marcos, a les 22h. El diumenge se celebrarà com a primer esdeveniment el recital per part de l’acadèmia de Yolanda Valero, mentre que terminarà amb l’actuació a les 21h del showman Richy Acting de nou. Tota la festa d’aquest barri queda concentrada a l’illa 2 del Parc Europa.