Skip to main content

Cultura

L'Àrea Cultural Oriol organitza un concert de fi de curs

  • Alejandro Díaz

L’Àrea Cultural Oriol organitza el concert de fi de curs el proper dijous dia 20 de juny a les 19h, en el qual es comptarà amb l’actuació de la pianista clàssica i compositora japonesa, Yoko Suzuki. Aquest concert conclou el curs 2023-2024, sota el lema “Un projecte joiós: ser feliç i compartir la felicitat, malgrat les adversitats”, com a missatge principal.

El programa de l’actuació de la música nipona començarà amb dues peces d’Isaac Albéniz. Primerament, interpretarà “Granada – Serenata Op. 47-1”, i després continuarà el seu repertori amb la peça titulada “Asturias – Leyenda Op. 47-5”.

El recital clàssic de piano, seguidament, tindrà la representació per part de Suzuki de peces d’Enrique Granados, com “Danza No. 5 Andaluza” i “Allegro de concierto”. Per finalitzar el concert, es delitarà al públic que hi assisteixi al concert de cloenda de Yoko Suzuki amb la versió de les peces “Canción y danza VI” de Frederic Mompou i “Danza ritual del fuego de El amor brujo”, del músic i compositor gadità Manuel de Falla.