Skip to main content

Cultura

La CIBA ofereix diverses activitats en el mes de juny

  • Alejandro Díaz

La CIBA ofereix diverses activitats dintre de la seva agenda del que queda del mes de juny, amb molta programació, tallers, formació, activitats infantils i familiars i també exposicions.

Entre els esdeveniments més destacats, a l’apartat de programació, està la trobada de treball en xarxa, que se celebra demà 19 de juny de 13:30h a 16:30 i on l’objectiu és que les dones emprenedores tinguin una xarxa per potenciar la comunicació i establir vincles col·laboratius. A més, també es destaca la conferència de Cristina Fallarás, organitzada per l’Associació Colomenca de Dones Àrtemis, el dia 26 de juny a les 18:30 i titulada “El feminismo como freno a la extrema derecha”.

En l’àmbit dels tallers, La CIBA proposa tots els dijous de 9h a 13h un club de feina, organitzat per Grameimpuls i La CIBA, on s’habilita un lloc per a dones que estiguin en la recerca per inserir-se al mercat laboral. A les activitats infantils i familiars, el 26 de juny de 16h a 18h s’organitza “Quins drets laborals tens abans, durant i després de la maternitat i la paternitat?”, on els infants de 0 a 6 anys també hi poden assistir. L’exposició que ofereix La Ciba del 3 al 28 de juny és “Memorias en resistencia”, un projecte fotogràfic que recorre 5 països diferents amb històries de valentia i fortalesa.

Aquestes són algunes de les activitats que La CIBA proposa el que queda del més de juny, a la seva pàgina web es pot consultar tota la programació i el gran ventall variat d’esdeveniments que enuncia aquesta entitat.