Skip to main content

Cultura

L'associació cultural Clis, clis i nyac celebra el seu 5è aniversari

  • Marina Tovar

L'associació Clisclis i nyac - art, cultura, oci, natura - celebra el seu cinquè aniversari amb dos caps de setmana plens d'activitats. La festa principal serà aquest diumenge 17, d'11 a 13 hores. Una jornada amb xaranga, jocs d'andròmines amb Míster Burro i la realització d'un mural grafiter amb Milú. Tindrà lloc a la plaça d'Oliveres, al final del carrer Tarragona.

Divendres 15 s'iniciarà la celebració amb dues activitats de pintura de samarretes i d'un mocador commemoratiu. Dissabte a les 12 hores, s'inaugurarà l'esdeveniment, amb la presentació d'una exposició d'art i un pica-pica. A la setmana següent, els dies 22, 23 i 24 de març continuaran les activitats, amb xerrades, un cafè literari amb la lectura teatralitzada de "La mujer sola" i un dinar col·lectiu l'últim dia de les festes. Les activitats interiors tindran lloc al local de l'associació, situat al Carrer Tarragona núm. 12.

El grup cultural es va formar el 2019, tot i que anteriorment portava 36 anys sent un casal infantil. Situat entre la frontera de Can Franquesa, Oliveres i Singuerlín, l'associació busca "donar vida als barris". "No hi ha locals, ni bars, ni cafeteria, només el bar del camp de futbol, amb el qual col·laborem i potenciem", expliquen des de Clis, clis i nyac.