Skip to main content

Cultura

Carla Cupillar presenta el llibre "Lo que (no) ocurrirá mañana"

  • Marina Tovar

La psicòloga, colomenca, i ara també escriptora, Carla Cupillar ha publicat Lo que (no) ocurrirá mañana. Una obra d'autoajuda i de creixement personal, que presentarà aquest dissabte 16 de març a la Llibreria del Carrer Major. A les 12 hores, la psicòloga explicarà de què tracta "Lo que (no ocurrirá) mañana". Un llibre que neix d'una "barreja d'experiències personals i professionals, tant de com jo vaig enfrenar-me a sortir fora de la meva zona de confort com relats d'altres persones", explica l'autora.

Cupillar torna a la seva ciutat "amb molta il·lusió i molt agraïda" de poder parlar del seu llibre, que busca que els lectors "prenguin consciència" de la seva vida. "La finalitat és ajudar i inspirar", expressa l'escriptora, "el llibre parla de la zona de confort i la nostra relació amb la por, com ens limita i ens fa quedar-nos en situacions en les quals no estem conformes". 

En l'obra, hi ha relats de diferents persones, on la psicòloga desenvolupa principis de la psicologia i la intel·ligència emocional (el seu camp d'expertesa) per explicar aquests conceptes. Alguns dels temes que es tracten al llibre són la por, el canvi, com avançar, la felicitat amb un mateix i el sentiment d'encaixar en algun lloc.

Sobre l'autora

Nascuda a Santa Coloma l'any 1996, Carla Cupillar és llicenciada a Psicologia i experta en intel·ligència emocional. Ha publicat diversos articles de salut mental a diferents mitjans i ara s'estrena com a escriptora amb "Lo que (no) ocurrirá mañana", llibre que ha rebut molt bones crítiques dels lectors. Pròximament, presentarà la seva obra a Almeria i Lleida.