Skip to main content

Cultura

El club de lectura Suffragettes SCG s'ajorna al dia 26

  • Dani Mormuz

El divendres 26 de març, a les 19 hores, la CIBA acollirà la primera edició del club de lectura Suffragettes SCG. Aquesta sessió estarà dedicada al llibre Hijas del exilio. El legado republicano en las mujeres de la segunda generación.

L’acte comptarà amb la presència i la participació de l’autora del llibre, María Pilar Molina, que és doctora en Història per la Universitat de Barcelona i catedràtica d’Ensenyament Secundari al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La sessió estarà presentada i moderada per la periodista i escriptora Anabel Vélez

Durant la sessió, es debatrà sobre la realitat que explica el llibre, i l’autora oferirà una mirada sobre les personatges que l’integren. Les persones que estiguin interessades en assistir a la sessió han d’enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Es recomana haver llegit abans el llibre per a poder participar, però també es pot assistir sense haver-lo llegit.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa de Memòria Històrica de la ciutat, i la intenció és fer una sessió de club de lectura cada trimestre.