Skip to main content

Cultura

El Límbic'24 porta a a Julieta i Joel Díaz a Santa Coloma

  • Marina Tovar

Julieta, Joel Díaz, 31 Fam i Charlie Pee protagonitzen el cartell del Límbic 24', el festiva itinerant de creació contemporània d'Òmnium, que enguany se celebra a Santa Coloma. Els dies 3 i 4 de maig, l'art arribarà a diferents punts de la ciutat, com Mas Fonollar, la Plaça de la Vila i Can Sisteré, amb més de 20 espectacles gratuïts. 

L'humorista Joel Díaz, colomenc de naixement, serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la tercera edició d'aquest festival. El presentador de La Sotana encapçala el festival amb entrevistes a persones vinculades al teixti cultural colomenc. Durant la tarda del 3 de maig, hi haurà nou espectacles més- La nit s'acabarà amb els concerts de Bru, Ayryn i Claraguilar.

El segon dia del festival, el clar protagonista seran els quatre concerts encadenats a Can Zam, on es farà el fi de festa amb la DJ Trapella.  Maria Hein, Julieta i 31 Fam, tots part de la potent onada de música en català, ens portaran la seva música a partir de les 21 hores. 

Dansa, humor i arts performatives

Entre els 24 espectacles organitzats al festival trobem una gran varietat de modalitats artístiques. Diferents humoristes catalans visitaran Santa Coloma, com Charlie Pee i el seu primer espectacle en solitari Mamasita. El poeta Oriol Sauleda presentarà el llibre Llumeneres al Teatre Sagarra, amb una festa de la paraula, la música i la dansa. També es podrà gaudir del premiat espectacle Boja, de Mariona Esplugues, que retrata el que passa dins la consulta d'un psiquiatre. Podeu trobar tota la programació en el següent enllaç.