Skip to main content

Cultura

Musicaula visibilitza i reivindica a les dones compositores

  • Marina Tovar

L'Escola de Música Musicaula oferirà un concert de música feta i interpretada per dones en el marc dels actes de celebració del 8M. Tindrà lloc a la Ciba el pròxim 9 de març, abans del Sopar de les Dones. A les 18:30, professores i alumnes de l'Escola actuaran com a solistes i en grups instrumentals per reivindicar el paper de les dones, moltes d'elles invisibilitzades al món de la música. 

Es farà tot un repàs de la història musical, des de la música clàssica fins a peces modernes més feministes i reivindicatives. Per gaudir del concert, anomenat Dones de Musicaula interpreten Dones Compositores, es pot fer reserva a Grameticket.cat

El dia 15 de març, a les 17:30 hores, Musicaula tornarà a estar de concert amb Musicaula al Maria Canals porta cua. Una activitat, adreçada a tots els públics, que s'engloba dins de la programació del prestigiós concurs internacional de piano Maria Casals. Els alumnes de piano de l'escola, junt amb alumnes d'altres instruments, oferiran un concert de diferents estils musicals a la plaça de la Vila.