Skip to main content

Cultura

Els centres cívics proposen tallers per preparar el Carnaval

  • Carlos Alcivar

Els centres cívics de la ciutat han organitzat diferents activitats per l’arribada del Carnaval. Una activitat dirigida a les famílies per celebrar la festa pagana els dies 2,7,8, i 9 de febrer. Cal inscripció prèvia i les activitats tindran preus que inclouran un infant i un adult.

Horari de les activitats

El 2 de febrer, a les 17:30 h, al Centre Cívic del Fondo es durà a terme Cuina els colors del Carnaval. Un taller a càrrec de Cristina Kalvo sobre com preparar dolços tradicionals com la coca de llardons i galetes casolanes per guarnir el Carnaval. Inscripció prèvia amb preu de l’activitat i materials a l’enllaç.

El 7 de febrer, al Centre Cívic de Can Mariner, a les 17:30 h, els nens i nenes, acompanyats d’un adult aprendran a maquillar-se com els seus superherois i superheroïnes. També cal inscripció prèvia, amb un preu de 5 euros. Activitat a càrrec d’Iris Rincón.

Les dues últimes activitats seran al Centre Cívic Riu. El 8 de febrer, hi haurà Maquillatge de terror: ferides. Un taller amb preu de 5 euros per aprendre a maquillar ferides de manera realista. L’activitat serà a les 17:30 h, a càrrec també d’Iris Rincón. Inscripció al següent enllaç.

El 9 de febrer, hi haurà un taller sobre com fer la màscara del teu personatge favorit. A càrrec de Fran Jou i a partir de les 18 h. El preu serà de 10 euros (8 euros de material que s’abonaran el mateix dia). Inscripció al següent enllaç.