Skip to main content

Cultura

El nou calendari de la Gent Gran recull la Gala de Talent Sènior

  • Carlos Alcivar

Els i les protagonistes de la segona edició de la Gala de Talent Sènior van reunir-se per la publicació i entrega del nou calendari de la gent gran  2024, en què es recullen les dotze fotografies de les actuacions guanyadores, a més d’altres activitats sobre l’envelliment actiu a Santa Coloma.

L’acte de presentació va ser a Can Sisteré, el passat 23 de gener. Una commemoració de les persones grans i que es van abordar temes com l’edatisme, la discriminació a la gent gran i les experiències  gratificants de la Gala de Talent Sènior.

Al final de la presentació, es van entregar els calendaris, tant en versió catalana com castellana, i es va fer una última foto grupal amb tots els participants de la II Gala de Talent Sènior.

Les dotze fotografies mostren les diferents participacions de la gala

El calendari presenta les actuacions per mesos de les 25 persones de ‘La Juventud Baila’;  la poetissa Carmen Carretero;  l’acordió i el senyor Bautista Ramos, un retrat de l’amant de les manualitats, Juana Guillem; la poesia de Roberto Rubio; el presentador i locutor de ràdio, Toni Salabert.

Les alumnes i professora de ball de ‘Baila con Julia’; les gimnastes del programa d’activitats físiques per a persones grans de l’Ajuntament; l’artesà Pedro Millan; el poeta i recital de Juan Heredia; la parella i campions de billar, la senyora Ana Pérez i el senyor Antonio Viñas i, l’actuació de Los 33 Revoluciones.

A la presentació dels calendaris també hi van estar diferents regidors municipals, la segona tinenta d’alcaldessa de l'Àrea de Famílies i Drets Socials, Blanca Padrós, la regidora de Gent Gran, Civisme i Consum, Loli Andrades i l’alcaldessa Núria Parlon.