Skip to main content

Cultura

Aquest diumenge se celebra el concert d'hivern de Pro Aplec

  • Xavi López

Aquest proper diumenge 28 de gener, a les 19h, l'Associació Pro Aplec de Santa Coloma de Gramenet omplirà d'emocions l'escenari del Teatre Sagarra amb el seu concert d'hivern. La protagonista d'aquest esdeveniment musical serà la cantant sud-africana, Karol Green, acompanyada pel cor Sol Kwaya.

Karol Green i els vint-i-quatre membres del cor, juntament amb una banda formada per quatre músics, han treballat intensament per oferir una experiència musical única. Aquesta fusió de gèneres musicals, anomenada "Soultic Voices", barreja el soul i el gòspel, creant una atmosfera que promet captivar l'audiència i transportar-los a un viatge musical.

La banda que acompanyarà Karol Green i el cor Sol Kwaya està formada per Marc Mas al piano, Enric Ez al baix i guitarra, Dani Campos amb les flautes, i Pep Terricabras a la bateria. 

Els socis de l'Associació Pro Aplec de Santa Coloma de Gramenet podran adquirir les seves entrades a un preu de 8€, mentre que els no socis hauran de desemborsar 10€. Per assegurar-se una plaça en aquest espectacle, les reserves es poden realitzar trucant al número 666 086 247.