Skip to main content

Cultura

Santa Coloma tanca el mes de març amb dos festivals de música

  • Toni Salvador

Santa Coloma acomiada el mes de març i dóna la benvinguda a la primavera al so de la música. El cap de setmana del 25 i 26, l'Auditori de Can Roig i Torres, la CIBA i més punts de la ciutat van omplir les instal·lacions d'apassionats d'aquest art a través de la Mostra Music & Roig i del Festival 100% Girl Power.

En el primer d'ells, aquest any en la cinquena edició, un conjunt de solistes, grups instrumentals, grups corals i orquestres van actuar de llarg a llarg de Santa Coloma. El tret de sortida del Music & Roig va tenir lloc a través de la representació de les principals escenes del musical Matilda sota la direcció musical d'Anna Fernández, amb l'ajuda de la coreògrafa Claudia Garcia, i amb l'aportació de l'alumnat dels cors i del professorat de l´Escola de Música Can Roig i Torres.

En segon lloc, la ja segona edició del Festival 100% Girl Power va tornar a retrunyir al centre de recursos per a dones a través de diferents actuacions musicals, projeccions de documentals, presentacions de llibres i activitats per a tota la família. Al capvespre, els grups colomencs Coven, Boutin Blues Band i Ada Moon van donar pas a reconegudes artistes del panorama actual com la Queency i Aurora Beltrán, complint amb l'objectiu de reivindicar la presència de les dones a l'àmbit musical.