Skip to main content

Cultura

L'Auditori Can Roig i Torres presenta el programa de tardor

  • Marina Tovar

El nucli de la música de la ciutat, l'Auditori Can Roig i Torres, porta música de cambra, concerts de música clàssica i fusió, actuacions amb instrumentistes de folklore i moltes més a la segona meitat de la temporada de concerts. Començarà amb el tradicional concert de la Diada, a càrrec de Camerata Gramenet. La segona actuació anirà a càrrec de la contrabaixista Paula Piñero, que ha tret el seu primer single Aquella niña, i ens portarà un recital inèdit. 

La pianista Laura Andrés oferirà la seva obra conceptual al voltant del planeta Venus, una concertista que ha treballat amb artistes com Shakira i grups de teatre com La Cubana. Los hermanos Cuberno actuaran en el marc de les Jornades de Poesia en Llengües Peninsulars, instrumentistes de folklore acústic vinculat amb la música tradicional. 

També al piano, Yoko Suzuki ens mostrarà el seu darrer treball al voltant de la música del compositor Enrique Granados, un dels millors discos de l'any als Premis Enderrock. I, per acabar el cilce, tindrem el concert de Lied Alemany i Cançó Catalana, a càrrec de la soprano Ulrike Haller i el pianista David Malet. 

Música de la casa

Com cada any també tindrem concerts dels nostres músics. El Cor de l'Escola Municipal de Música de Can Roig i Torres, Vocal Ensemble, i la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma de Mallorca tornaran a cantar plegats, com ja es va fer a l'intercanvi de l'any passat. L'Associació AMMAME i l'Escola han organitzat un matinal familiar i benèfic, amb cançons d'ABBA. I, finalment, l'alumnat de l'escola participarà en el cicle de concerts de l'Escola amb els concerts de Santa Cecília, les Soirées Musicals i el concert de la banda.