Skip to main content

Cultura

Els autors colomencs presenten nous llibres aquest mes

  • Sara Simonet

 Per una banda, l'escriptor Viktor Lamb, autor de El Cazador de Inmortales, ha publicat la continuació de la seva novel·la que ha titular Vástagos del fin del mundo. Els dos llibres completen la dilogia del "Ciclo del Orbe Maestro". La primera part es va presentar en el festival del terror de Sitges el 2017.

En el seu nou llibre, la lluita pel poder i el mal que envolten Lyon s'entrellacen i culminen, arribant al destí final.

Viktor Lamb és professor graduat en filologia, traductor, compositor i escriptor. Amb influències com Clive Barker o Stephen King, ha creat el seu propi món de vampirs i terror.

D'altra banda, el proper 29 de setembre, Carmen Andújar farà la presentació del seu llibre "Las Mujeres de Negro. Una història feminista de dos heroínas".

La presentació, que tindrà lloc a les 19 h a la biblioteca central de Santa Coloma, anirà a càrrec de Salva Redón, historiador i escriptor colomenc.

Es tracta del quart llibre de l'autora local, que pren la ciutat com a escenari per les aventures de les seves protagonistes. Dues dones que s'uneixen per ajudar altres que es troben en situació de violència de gènere.