Skip to main content

Cultura

Jordi Borràs, aquesta tarda a la Llibreria del Carrer Major

  • Marina Tovar

El fotoperiodista Jordi Borràs presentarà avui a les 19h el seu nou llibre “Tots els colors del negre” a la Llibreria del Carrer Major. L’obra tracta sobre l’extrema dreta a l’Europa, resultat de més d’una dècada de treball d’investigació. L’autor s’ha infiltrat en les manifestacions de la ultradreta i ha documentat el seu augment a Catalunya i Europa.

El relat és la suma d’anys d’investigació i de viatges arreu d’Europa per tal de denunciar com el populisme xenòfob està acumulant poder  a tot el continent. Una obra sense ficció, amb grans valoracions, que ens fa entendre el feixisme i l’extrema dreta.  

Des de la publicació del llibre al febrer, Borràs ha fet una gira de presentació de la seva obra i avui passarà per Santa Coloma de Gramenet. L’acte ha sigut organitzat per la CUP-Gent de Gramenet, amb la col·laboració de la Llibreria del Carrer Major i Ara llibres.

Jordi Borràs és un fotoperiodista digital i s’ha especialitzat en crònica fotogràfica social, posant èmfasi en l’extrema dreta de Catalunya. També ha documentat el procés independentista. És autor de les obres La Cara B del procés i Warcelona: una història de violència.