Skip to main content

Cultura

Torna Juguem a Santa Coloma per posar a prova als colomencs

  • Marina Tovar

El divendres 10 de novembre comença la desena edició de "Juguem a Santa Coloma", el joc en línia de preguntes i respostes sobre la nostra ciutat. Des de la data d'inici fins al 23 del mateix mes, tothom podrà participar en aquest concurs per posar a prova els seus coneixements . Amb preguntes com "Quin membre de la família Sagarra va morir a la Torre Balldovina i va ser enterrat al Cementiri Vell?" o d'altres més actuals, "On s'han gravat escenes de la sèrie Los herederos de la tierra?", repta als ciutadans a documentar-se i investigar a fons. 

Per poder-hi participar, només és necessari registrar-se al web juguemasantacoloma.cat. A partir del divendres 10 es publicaran preguntes diàries tots els dies feiners. Hi ha dos tipus de prova, de dilluns a dijous els concursants hauran de respondre dues preguntes amb quatre possibles cada una. Amb 10 punts per resposta correcta, s'han d'enviar abans de la mitjanit del mateix dia. Els divendres hi haurà preguntes especials que posaran a prova els jugadors, fent que s'hagin de desplaçar o enviar fotografies. Tindran tot el cap de setmana per enviar la resposta i guanyar fins a 25 punts. 

Els que obtinguin la màxima puntuació podran guanyar un viatge, un sopar o un rellotge esportiu. El 26 de novembre es lliurarà el premi en el Museu Torre Balldovina, on també es farà la prova de desempat final en cas de necessitat. Les preguntes del concurs les plantejarà el Comitè de Savis, format per professionals del museu com la directora, Magda Clavell, i David Torres, tècnic del museu i dues de les persones guanyadores de les edicions anteriors.