Skip to main content

Cultura

Cinc colomencs rebran el premi Climent Mur al Teatre Sagarra

  • Josep M. Roca

El proper 12 de novembre, torna l'entrega biennal dels Premis Climent Mur, en una gala que es celebrarà la tarda del diumenge al teatre Josep Maria de Sagarra, amb entrada gratuïta pels qui vulguin assistir amb sol·licitud prèvia. Els premis s’alternen anualment amb els Ciutat de Santa Coloma, que organitza l’Ajuntament. Enguany, el jurat dels premis ha guardonat deu persones entre les candidatures presentades per entitats de l’àmbit metropolità. Entre els premiats d’enguany hi haurà cinc persones vinculades a Santa Coloma. El nom dels guanyadors es vol mantenir en secret fins al moment del lliurament.

Per Josep Lluís Socias, president de l’Àrea Cultural Oriol, organitzadora de l’acte, “aquests premis tenen una repercussió important per raons diferents: per les persones a qui va dirigida i es premia; per la quantitat de gent que convoca i, també, per les persones que ens acompanyen a l’acte de lliurament dels premis”.

L’acte vol tenir un ambient festiu, per això es complementa amb un final que oferirà un concert musical, en acabar el lliurament dels guardons, amb l’actuació al piano de Yozo Suzuki, acompanyada amb la veu del baríton Germán de la Riva.

Fins l’edició actual, s'han convocat 17 edicions (aquest any és la 18a) i s’hi han premiat més de 170 persones