Skip to main content

Cultura

‘Al Patriarcado, ni agua!’ de Merche Molero al Pompeu Lab

  • Carlos Alcivar

L’artista colomenca Merche Molero torna a Santa Coloma per l’exposició de la seva obra Al Patriarcado, ni agua!, a el Centre Pompeu Lab. Un recull de les seves obres creatives, amb perspectiva feminista. Un traçat impulsiu que combat i denuncia les desigualtats que es generen a la nostra societat. Una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia que es durà a terme avui 24 d’octubre, a les 18:30 hores.

Autora de les exposicions Los fantasmas del pasado, vuelvenZeitgeist a la sexta edició de la Biennal d’Art de Santa Coloma, Merche Molero ha col·laborat amb el Centre Pompeu Lab en altres ocasions. També anys enrere amb exposicions al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré. Va ser finalista del certamen Premio Zurbarán Badalona 2022 amb una menció especial per la seva obra El mar se ahoga.

Merche Molero, artista i il·lustradora, es caracteritza per la seva pintura reivindicativa, reflectida en el seu ús del color d’una manera directa, missatges i simbologia feminista i la caracterització dels seus personatges.

Foto: El mar se ahoga de Merche Molero