Skip to main content

Cultura

‘Tria un llibre. Fas 6 anys’ a les llibreries de Santa Coloma

  • Carlos Alcivar

La vuitena edició de la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ arriba un altre cop a les llibreries de Santa Coloma. L’Abacus del carrer Irlanda i la Llibreria Carrer Major són els dos establiments que participen a la campanya, que se celebrarà entre el 16 d’octubre i el 30 de novembre, per impulsar l’hàbit de lectura a tots als 72.233 nens i nenes de Catalunya que facin o hagin fet sis anys al 2023.

El propòsit de la campanya és crear hàbits de lectura en els nens i nenes de sis anys. Els infants rebran a casa una targeta que podran bescanviar-la per una llista assessorada per llibreters i docent, a la llibreria més pròxima que en disposin. Aquest cupó té un import fins a tretze euros. En cas de superar el límit del cupó, s’haurà de pagar la diferència.

 Els infants escolliran el llibre que més els hi agradi i aquests seran treballats pedagògicament a les escoles. Enguany, l’edició ha renovat l’acord amb l’ONCE per adaptar la targeta de bescanvi de llibres en sistema braille de lectura i escriptura tàctil.

 En total, la campanya compta amb la participació de 487 llibreries de tota Catalunya. Una xifra que acostuma a créixer a mesura que avança el projecte del Gremi de Llibreters i els departaments de Cultura i d’Educació.