Skip to main content

Cultura

Santa Coloma celebra demà la Festa de la Infància a Can Zam

  • Xavi López

Santa Coloma reviu la celebració del Dia de la Infància amb una festa majúscula al Parc de Can Zam. Demà al matí, de 10 a 14h, s'han organitzat activitats recreatives en una jornada oberta a tothom. En aquest esdeveniment, les figures centrals són els nens i les nenes de la ciutat, així com les seves famílies.

La Banda de Música serà l'encarregada d'animar l'ambient amb una actuació musical itinerant que recorrerà tot el parc. A les 10h, la Desfilada dels Gegants de la ciutat prendrà els carrers, oferint una experiència màgica per als assistents.  Una família de girafes sorprendrà i divertirà el públic amb passejades pel parc a les 10:30 hores i les 12h. Els Cavalls de Menorca protagonitzaran un espectacle teatral a les 10h, 11:30h i 12:30h, presentant titelles mecàniques que interactuaran de manera encantadora amb els espectadors. A les 13h, els Siamiss Djs posaran la guinda al pastís amb un concert ple de música i animació, assegurant una atmosfera festiva fins a l'últim minut. A més de les actuacions principals, l'esdeveniment oferirà un espai dedicat a la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers, jocs tradicionals, castells de sorra màgica, foodtrucks i un fotomatón per capturar moments inoblidables.

Per als més petits, de 0 a 4 anys, hi haurà els "Petits Somnis", un espai de creativitat amb diferents formes i textures de fusta natural. A l'“Espaiagulla”, una agulla d'estendre es convertirà en mil coses diferents, estimulant la imaginació dels més menuts. Els nens i nenes a partir de 5 anys podran gaudir de l'"Espai Telers", on amb un simple fil podran teixir les seves pròpies històries. El "Nassarruts" oferirà un taller de màscares perquè els petits exploradors puguin expressar la seva creativitat. I per als amants del minigolf, hi haurà una àrea dedicada per a aquest esport.

Durant la franja horària d'11h a 12h, es reduirà la intensitat sonora de les activitats per afavorir el gaudi dels infants amb hipersensibilitat auditiva i trastorns de l'espectre autista.