Skip to main content

Cultura

El barri de Guinardera posa en marxa avui les seves festes

  • Xavi López

Les festes al barri de Guinardera comencen avui i s'estendran fins diumenge. El carrer Milton serà l'epicentre des les celebracions.  A les 19h serà quan es posi en marxa tot amb una  batucada amb la Colla Joves de Dimonis, seguida a les 20h pel pregó a càrrec de Miguel Huertas i de Rafaela. A les 21h, es durà a terme una recepció d'entitats i, a les 21:30h,  es prepararà un sopar veïnal. A les 23h, hi haurà la gran revetlla de Sant Joan amb l'Orquestra Mueve-T.

Demà dissabte 24, a les 9h, es farà un torneig de petanca per a persones adultes. A les 11h hi haurà jocs familiars. A les 14:30h, se servirà una paella popular, a les 18h, es durà a terme un berenar per a gent gran i una actuació a càrrec d'Avis Marxosos. A les 19:30h, es donarà pas a una tarda de ball i música. A les 21:30h, es farà un altre sopar veïnal i a les 22h, començarà «La noche blanca». A les 23h, per acabar el dia, hi haurà disco mòbil amb Atlantic & Karaoke.

L'últim dia de celebracions serà diumenge 25, el qual tindrà inici a les 9h amb un torneig infantil de futbol mixt. Seguidament, a les 10h, es farà un torneig familiar de dòmino. A les 11h, hi haurà una masterclass de zumba, a les 12h els més petits podran ballar amb la disco mòbil infantil. A la tarda, a partir de les 18h, se servirà una xocolatada. A les 18:30h, hi haurà una actuació musical de Black Bubbles i, per acabar, a les 20h es durà a terme el lliurament de premis, amb el que s'arribarà al final de la festa.