Skip to main content

Cultura

La 'Setmana Cultural Extremeña' es farà els dies 11 i 12 d'octubre

  • Carlos Alcivar

El pròxim 11 i 12 d’octubre es durà a terme la Setmana Cultural Extremeña a Santa Coloma, un esdeveniment que organitza la Casa Regional Extremeña amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A les 18:30 h, el consistori rebrà la visita de l’alcalde de Guareña (Badajoz), Abel González Ramiro. Un acte institucional amb motiu de la setmana cultural d’Extremadura.

Enguany, la celebració no serà en el Centre Cívic de Fondo, com és habitual. El president de la Casa Regional Extremeña, Tomás Cabezas, ha explicat al mirall.net que la setmana cultural s’inaugurarà de manera oficial al Centre Cívic de Can Mariner, a les 19:30 h,  on l’alcalde de Guareña farà una conferència sobre la cultura extremenya i es gaudirà de vi i productes típics d’Extremadura.

El dia 12, a la Parròquia Sant Joan Baptista de Fondo es durà a terme una missa en honor a la Verge de Guadalupe, patrona d’Extremadura. Després de la missa, es farà un dinar a la Casa Lola per finalitzar la festivitat extremenya.

Tomás Cabezas explica que aquesta edició serà “una mica més reduïda” pel desgast dels membres i esperen “tornar amb més força”.