Skip to main content

Cultura

Dimecres s'inaugura la divuitena edició del Passatge Insòlit

  • Marina Tovar

La inauguració del Passatge Insòlit se celebrarà aquest dimecres 11 d’octubre en el Teatre Sagarra, deu dies abans de la seva estrena oficial. Era tradició presentar el cap de setmana de circ un dia abans, però enguany s’ha avançat per presentar com cal aquesta edició. 

A les 21 hores, la companyia La Fam portarà l’espectacle de circ Ambulant, una combinació de música en directe amb una elaborada posada en escena.  Tot seguit, a les 22:30 hores, el grup Mama Calypso faran un bolo molt peculiar davant del teatre, en el carrer Lluís Companys. Durant els dies previs al festival, “La Rulot del Passatge” recorrerà la ciutat fent difusió i venent entrades.    

La divuitena edició del Passatge Insòlit a la ciutat, el 21 i 22 d’octubre als jardins de la Torre Balldovina, oferirà 13 espectacles, la majoria gratuits, amb companyies internacionals i propostes per a totes les edats. Hi haurà atraccions de circ, música i fira clàssica, a més d'instal·lacions interactives i projeccions escèniques. Un esdeveniment especial per celebrar el divuitè aniversari del Passatge Insòlit.