Skip to main content

Cultura

Visites guiades a la Torre Balldovina i al Molí d'en Ribé

  • Carlos Alcivar

Els diferents municipis de Catalunya celebraran les Jornades Europees del Patrimoni els propers dies 13, 14 i 15 d’octubre. A Santa Coloma, amb l'objectiu de mostrar la seva rica herència, es realitzaran activitats gratuïtes a la Torre Balldovina i al Molí d’en Ribé.

Dins d'aquest marc d'activitats, el Museu Torre Balldovina vol destacar l'interès històric i arquitectònic del conjunt medieval que conforma la Torre Balldovina, la qual és la seva seu, així com les restes arqueològiques del Molí d’en Ribé de Santa Coloma, també registrades a l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Serà possible apreciar les intervencions de restauració i consolidació realitzades al molí. Aquesta propietat senyorial va ser utilitzada per a l'explotació agrícola i va prendre forma al llarg dels segles XI, XII i part del segle XIII.

Les visites guiades són de caràcter gratuït. Per a la seva inscripció, es requereix fer-ho al Museu Torre Balldovina, trucant al telèfon 93 385 71 42 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..