Skip to main content

Cultura

Jordi Martínez torna a l'escenari del Teatre Sagarra

  • Marina Tovar

L'actor colomenc Jordi Martínez torna al Teatre Sagarra amb l'obra "Picasso (ReyMonstruo y payaso)". Junt amb la companyia de pallassos Rhum&Cia, estrenaran l'obra dissabte 30 de setembre a les 17 hores i diumenge 1 d'octubre a les 19 hores, amb un preu de 15 euros.

Amb la camisa a ratlles característica del pintor, Jordi Martinez, amb els altres sis pallassos de la companyia, porten una nova proposta als escenaris. En la festa de l'aniversari del pintor, els pallassos i el poeta i cronista de circ, Ramón Gómez de la Serna, ens porten un recorregut per la història de l'artista. Un relat que travessa èpoques i estils diferents, amb una posada en escena curosa i divertida.

Sota la direcció de Joan Arqué, també actor de la companyia, i escrita per Maria Folguera, dramaturga i directora artística del Teatro Circo Price, uneixen el món del circ i l'univers del pintor malagueny, en commemoració del 50è aniversari de la seva mort.

Gira nacional

Un cop estrenada en el teatre colomenc, l'obra viatjarà a Madrid, per pujar a l'escenari del Teatro Circo Price, del 6 d'octubre al 15 del mateix mes. A finals de novembre, la companyia es traslladarà al Teatro Alhambra (Granada). En l'últim mes de l'any, l'obra retorna a Catalunya per ser representada en el Teatre de Sant Cugat el 2 de desembre i en la Sala Beckett de Barcelona, del 13 de desembre al 7 de gener.