Skip to main content

Cultura

Espai Entenem LGTBIQ celebra el seu primer any d'aniversari

  • Carlos Alcivar

Entenem Santa Coloma fa sis anys que reivindica els drets de la comunitat LGTBIQ+ i lluitant contra la LGTB-fòbia, com un dels referents que hi ha a la ciutat i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Avui diumenge 1 d'octubre, Entenem celebra un any d'aniversari del seu local a Rafael Casanova, l'Espai Entenem. A partir de les 12 hores, hi haurà un vermut per celebrar l'aniversari, amb l'actuació de Marikarmen Free DJ.

Xavi Villena, president d'Entenem Santa Coloma, explica que "ens ha fet molta il·lusió tenir aquest local" per dur a terme les activitats del centre. Xavi narra que, comptant totes les activitats i l'assistència, hi ha hagut 1.108 persones que han visitat l'espai. Un espai "per a totes les que formem part". Per commemorar el seu primer any, l'artista i il·lustradora El Mundo de Rita ha estat encarregada de fer un mural a la persiana del local, per donar visibilitat a l'espai.

En un any, Espai Entenem ha sigut un punt de trobada segur i d'oci per a la comunitat LGTBIQ+. En tan sols un any, hi ha hagut més de quaranta-set activitats, sis exposicions, seixanta-tres atencions personalitzades, acompanyaments a la denúncia, xerrades, tallers, concerts, teatre, monòlegs i cinema amb una assistència de gairebé vint i quaranta persones en aquest local de Santa Coloma pels drets de les persones LGTBIQ+.