Skip to main content

Cultura

El Sagarra acollirà la 10a edició dels premis Carro de Baco

  • Xavi López

El proper 29 d'octubre, el Teatre Sagarra serà l'escenari de la gala de lliurament del desè premi internacional de textos de teatre Carro de Baco. El certamen celebra una dècada de reconeixements a les millors peces de teatre breu a nivell internacional i tindrà com a convidada especial a Susana Lareo Hernández, autora guanyadora d'aquesta edició. La canària es va alçar amb el primer premi amb l'obra "Te espero en la orilla", una peça de profund contingut dramàtic que explora un fosc capítol de la història. 

Després de deu anys de convocatòries i més de dues mil obres rebudes al llarg de totes les edicions, el premi de textos de teatre Carro de Baco s'ha consolidat com un referent per als autors de teatre en llengua catalana i castellana. A més del premi econòmic, el certamen ofereix l'oportunitat única de veure en escena l'obra guanyadora i edita en una col·lecció de textos teatrals fins a tretze peces guardonades amb accèssits i mencions especials.

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 29 d'octubre a les 19h al Teatre Sagarra. Durant l'esdeveniment, es farà ressò dels tretze guardonats, es presentarà la col·lecció de textos teatrals i es podrà gaudir del muntatge de l'obra guanyadora, a més d'altres peces breus interpretades pels alumnes de dramatúrgia de l'escola de teatre Carro de Baco.