Skip to main content

Cultura

Incertesa davant el retorn del Rock Fest a Santa Coloma

  • Carlos Alcivar

El Barcelona Rock Fest continua absent davant l'especulació de si tornarà o no a celebrar-se el pròxim any a la nostra ciutat. Les obres del Parc de Can Zam van obligar l'organització a canviar de lloc per realitzar la vuitena edició, però ja no hi ha excusa. Les obres al parc ja estan terminades. Queda la qüestió enlaire de si Barcelona Rock Fest continuarà, com temps enrere, a Santa Coloma.

Enguany, l'organització va traslladar dues vegades la localització del festival. Primer al Pavelló Olímpic de Badalona, per després canviar-ho per motius "tècnics i de so" al Sant Jordi Club de Barcelona.

Altres incògnites del Rock Fest són les bandes que participaran el pròxim any, com també les dates i més detalls de l'esdeveniment que encara romanen en silenci. La vuitena edició del Rock Fest va tenir la participació de grups com Scorpions i Saxons. L'alcaldessa, Núria Parlon, també va declarar en una entrevista que si hi ha interès a tornar a celebrar el Rock Fest a Can Zam, no hi ha cap problema.

El passat mes de setembre, amb un cost de 643.828,15 euros, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va declarar finalitzades les obres del Parc de Can Zam. La superfície del parc ha augmentat 3,4 hectàrees. Per les activitats lúdiques i culturals, com el Rock Fest, per exemple, ha quedat habilitat un espai central per les actuacions. A més, amb les obres, ha quedat una millora dels accessos del recinte, més vegetació d'arbres i arbustos i més mobiliari i enllumenat.