Skip to main content

Cultura

Paula Piñero estrena "Origen", el seu primer EP amb cinc cançons

  • Marina Tovar

La contrabaixista, compositora i cantant colomenca Paula Piñero llença el seu primer EP,  ORIGEN.  A partir del d'avui, 8 de setembre, ja es podrà escoltar en totes les plataformes. Acompanyada de la seva banda, presentarà el seu projecte el pròxim dijous 21 de setembre a l'Auditori Can Roig i Torres. 

L'autora ja ha publicat dos singles, Aquella niña Agua salà a totes les plataformes, i acumula més de 150 oients mensuals. Amb les tres peces que queden per descobrir, ORIGEN és un "EP que pot sorprendre pel seu estil obert i integrador", explica la seva compositora. L'ordre de les cinc peces té una "coherència interna". Segons Piñero "és un plantejament que narra una nova manera de viure i sentir a través de melodies que acompanyen unes lletres directes amb un missatge clar i concret".

La cantant estrenarà per primer cop l'EP a Vic el 15 de setembre, una setmana abans de portar-lo a l'auditori. Tocarà en la 35a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que es celebra del 13 al 16 de setembre i on van artistes reconeguts com The Tyets, Ginestà i Lildami entre d'altres. 

Sobre l'artista

Paula Piñero va iniciar el seu camí musical a l'escola Can Roig i Torres, ara està estudiant a l'Escola Superior de Música. Seguirà estudiant i fent projectes per poder dedicar-se al que més li agrada: tocar, cantar i fer cançons.