Skip to main content

Cultura

El Flamenc-ON 2024 es presenta amb una gran gala a l’octubre

  • Xavi López

La Fundació Manolo Sanlúcar Aura Seguros està a punt de presentar un dels esdeveniments culturals més rellevants a Santa Coloma: el Festival Flamenc-ON '24. L'acte servirà per donar a pas al festival que es durà a terme des del 29 de febrer al 17 de març, on els carrers i escenaris de la ciutat es faran plens de la passió i l'art del flamenc en una nova edició d'aquest festival que ha consolidat la seva posició com a referent en el món del flamenc.

La presentació oficial del programa del festival està programada per al proper 14 d'octubre a les 19:30 hores al Teatre Sagarra. Les entrades es poden adquirir per 18 euros mitjançant el lloc web del festival, al qual es pot accedir a través del programa de la Festa Major i l'anunci de la pàgina 63 de la darrera edició del diari, utilitzant un codi QR.

Durant la presentació, es representarà un fragment de l'obra simfònica "Aljibe" de Manolo Sanlúcar, qui va perdre la vida a l'agost de l'any passat. El Departament de Dansa de l'Institut del Teatre serà l'encarregat de representar aquest impressionant fragment, que comptarà amb les veus d'Alonso Núñez Rancapino Chico i Esmeralda Rancapino, la guitarra d'Antonio Higuero, la percussió de Ramón Torres i les palmellades de "El mosquito" i Diego Amaya.

Aquesta presentació serà només un avantgust d'un festival que oferirà al públic una àmplia gamma d'espectacles i funcions durant gairebé un mes.