Skip to main content

Cultura

Avui es celebra l'últim dia de la Festa Major d’Estiu 2023

  • Dani Mormuz / Carlos Alcivar

Avui és l’últim dia de la Festa Major d’Estiu, però encara queden les darreres activitats programades.

A les 12h, en el Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, hi ha programat el recital poètic. A la tarda, a les 18h, es durà a terme un concurs de problemes d’escacs, al local de l’entitat Escacs Gramenet. Els interessats a inscriure’s han de fer-ho cinc minuts abans de l’inici de l’activitat.

Una hora després, a les 19h, al Mas Fonollar, el pallasso Carlo Mô realitzarà una funció per a les famílies i els més petits. Carlo Mô apareixerà carregant un mur a la seva esquena, sense motiu aparent. A poc a poc, anirà carregant tot el que es trobi, amb l’estranya i única voluntat d’emmagatzemar-ho per supervivència.

Paral·lelament, als Jardins del Museu Torre Balldovina, hi ha programada l’exhibició “Shake, shake, shake”, a càrrec de Pakipaya. És un espectacle de circ aeri, ple d’humor, sorpreses i música que ens transportarà a l’univers còmic i còmplice dels seus personatges.

També a les 19h, a l’envelat de la plaça de Pau Casals, l’escola de dansa Tacón y bordón farà una mostra artística de les seves coreografies. A la mateixa hora, als Jardins de Can Sisteré, els Amics de la Sardana han organitzat una audició d’aquesta dansa popular amb la Cobla Bisbal Jove.

Més tard, a les 20h, als Jardins de Can Roig i Torres, el Grupo Tibet posarà “Los hits del verano”, una activitat de ball dirigida a la gent gran.

Cloenda de la Festa Major 2023

Per tancar la Festa Major, a les 22h, està programat el tradicional castell de focs d’enguany al Parc de Can Zam. Com sempre, hi haurà llum, música i molta emoció.

Finalment, un cop finalitzat el Piromusical, a la plaça de la Vila, l’artista veneçolà Carlos Baute farà el tancament de la Festa Major amb l’últim concert. El cantant de pop llatí pujarà a l’escenari, on interpretarà els seus millors èxits musicals. El seu estil musical es caracteritza pels seus sons llatins i caribenys, i l’han consagrat com un dels artistes internacionals més consolidats. També l’han portat a ser el número 1 en les llistes d’èxit de diversos països, amb temes com Colgando en tus manos, en col·laboració amb Marta Sánchez.