Skip to main content

Cultura

Santos de Veracruz inaugura "Backstage" a Can Sisteré

  • Marina Tovar

L'artista colomenc i autor del cartell de la Festa Major d'Estiu 2023, Santos de Veracruz porta la seva exposició al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré " Backstage.Dibujos y pinturas en la linde". La inauguració serà aquest dissabte 2 de setembre a les 18h. Allà, podrem veure diferents dibuixos, quadres i obres gràfiques de l'autor, que ens obre les portes dins del seu imaginari, molt lligat al món de la música.

L'exposició, que es podrà gaudir a Can Sisteré fins al 5 de novembre, es divideix en dues parts. La primera, una col·lecció de dibuixos a mitjans formats, molts d'ells fets per futurs possibles artistes musicals que mai va arribar a terme. I, en segon lloc, alguns dels quadres que va realitzar juntament amb Muchachito Bombo Infierno Band, i que no es van vendre. Molts dels quadres que va dur a terme mentre era "músic dels pinzells" es van vendre en els mateixos concerts o a posteriori, als fans del grup.

Amb Backstage - Entre bastidors - fa un joc de paraules. Per un costat, els bastidors són els esquelets dels quadres. Per l'altre, darrere de l'escenari ocorren milers de coses que el públic mai veu, i això és el que ha volgut portar a la seva exposició. Aquell treball "que no veu la llum, que no té la visibilitat per a la qual està destinada", explica Santos de Veracruz. L'il·lustrador està molt content de poder tornar a portar la seva obra a la ciutat, ja ho va fer en el 2007, i ara quinze anys més tard, torna amb molta il·lusió i moltes ganes.