Skip to main content

Cultura

Compte enrere per la Festa Major: diumenge i dilluns

  • Marina Tovar

Superat l’equador de la Festa Major, la programació no baixa el ritme. Diumenge i dilluns hi haurà moltes activitats diverses, per a totes les edats i els gustos. Tradicions, concerts i espectacles, per celebrar la nostra ciutat

Diumenge, segueix el ritme

El 3 de setembre contínua la programació durant tot el dia. A les 10, es reprenen les visites guiades a la fàbrica de Cacaolat. A l’Esglèsia Major es farà el Toc i Ofici de Festa Major (10:30h). Els més tradicionals tampoc es poden perdre la Trobada castellera (12h) a la plaça de la Vila, i pels més famèlics, la migada popular (12h) al parc Europa.

Per la tarda, torna el torneig més esperat: Fifa 2023 (17h), a Can Sisteré. Els més petits tindran les mateixes activitats que dissabte, en espais diferents, a més del Correfoc Infantil, a les 20.30h. La música comença a les 18h, amb la Banda de música de Can Roig i Torres que farà una cercavila des de l’Auditori fins a l’Escola Fray Luis de Leon. A la mateixa hora, el Mas Fonollar esdevindrà el punt neuràlgic de la música local, amb Los Niños del Sótano i molts més.

La plaça de la Vila recuperarà un protagonisme que no havia tingut altres edicions gràcies a la tarda-nit de música revival. Començarà a les 18h amb Los 33 Revoluciones i Los Mustang, portant pop nacional i rock dels 60 i 70. Seguirà La Frontera a les 23h i tancarà la nit la banda granadina de rock, La Guardia.

Dilluns, amb un gran final

El final del cap de setmana i l’arribada del dilluns anuncia l’ocàs de les festes, però encara tindrem activitats per gaudir del dia.  Hi ha programats dos espectacles infantils més, a les 19h, dins del cicle Uau!, també trobem la mostra artística de Tacón y bordón (19h) a l’envelat de la plaça de Pau Casals i l’audició de sardanes als jardins de Can Sisteré.

L’encarregat d’acomiadar les festes és l’artista veneçolà Carlos Baute, que pujarà a l’escenari de la plaça de la Vila a les 22.30h,  amb un concert inoblidable. Serà després del gran piromusical, que començarà mitja hora abans en el parc de Can Zam.