Skip to main content

Cultura

Ja es pot reservar el mocador de la Festa Major d'Estiu 2023

  • Marina Tovar

Comença el període de reservar torn per aconseguir el mocador solidari de la Festa Major d'Estiu. El procediment es pot fer des d'ahir a través de la plataforma Grameticket. La setmana que ve, els interessats podran anar a buscar un dels 9 mil mocadors que s'han creat, 500 més dels que es van fer l'any passat. 

Des de dilluns 28 d’agost al divendres 1 de setembre es podran recollir els mocadors al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar, sempre amb reserva i en la franja horària escollida. Cada persona pot reservar un màxim de quatre mocadors, per fer-ho, haurà de registrar-se a la plataforma online, escollir quan aniran i posar un DNI per cada mocador que es vulgui adquirir. 

A l'hora de la recollida s'haurà de fer un donatiu de 2 euros per mocador. La recaptació anirà íntegrament destinada al programa municipal d’aliments solidaris que gestionen la Creu Roja del Barcelonès Nord i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Amb l’adquisició del  mocador venen dues promocions 2x1 per a la Fira d’Atraccions, que es podran utilitzar el divendres 1 i el dilluns 4 de setembre.

El disseny

El color escollit pel mocador solidari de 2023 és el blau marí, amb una il·lustració en blanc. Sota el nom de “Festa Major d’Estiu 2023”, veiem dos dels personatges del Cartell de la FM, un home i una dona ballant plegats.  La tela, brillant i una mica viscosa, serà la mateixa que la de cada any.