Skip to main content

Cultura

Nova exposició al setembre sobre el patrimoni colomenc

  • Xavi López

El Museu Torre Balldovina ha anunciat la inauguració de la seva nova exposició temporal titulada “Santa Coloma de Gramenet, + de 4.000 anys de patrimoni”. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 2 de setembre a les 20h i oferirà als visitants l’oportunitat de conèixer la riquesa cultural i històrica de la ciutat.

El patrimoni, com a element fonamental de la identitat col·lectiva, serà el protagonista indiscutible d’aquesta mostra, que ressaltarà la importància de conèixer la trajectòria històrica i el desenvolupament de Santa Coloma de Gramenet al llarg de més de 4.000 anys. Des del 2021, l’Ajuntament ha estat treballant en la modificació del Pla Especial de Protecció del Patrimoni de la ciutat, amb l’objectiu d’adaptar-lo als nous reptes i exigències del segle XXI.

El Museu ja ha obert les inscripcions per a l’activitat, la qual serà gratuïta i estarà disponible fins al 31 de desembre. Aquells interessats a assistir a la inauguració de la nova exposició, poden reservar la seva plaça prèviament mitjançant l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 385 71 42.