Skip to main content

Cultura

Entrades exhaurides per l'obra For Evita en el Teatre Sagarra

  • Marina Tovar

L'arribada de For Evita al Teatre Sagarra, dins del festival internacional Grec, ha causat molta expectació i les entrades s'han esgotat completament dies abans de l'estrena. El divendres 21 a les 19h es representarà aquest espectacle escènic i musical que  “converteix en fe religiosa l’admiració que desperta la figura de qui va ser primera dama de l’Argentina”. L’expectació per l’obra ha sigut total, i les entrades ja estan exhaurides.

La gratuïtat de les entrades i el ressò de l'obra han fet que s'esgotessin ràpidament. Pels que s’haguin quedat amb ganes de veure l’obra, encara són a temps. El 27 i 28 de juliol es representarà al Teatre Grec a les 22h, amb un preu general de 30 euros per lloc. 

Andreu Gallén, Ivan Labanda, Anna Moliner i Jordi Vidal pujaran a l’escenari per representar un grup de “Perones”, que us parlaran d’Eva Perón i cantaran cançons, traduïdes al català. Sota la direcció escènica de Jordi Prat i Coll i la direcció musical d’Andreu Gallén es presenta “una astracanada musical”, una adaptació de Requiem fur Evita, que va guanyar el premi Teatre Barcelona al millor musical l’any 2017.

Fotografia: Grup Bito