Skip to main content

Cultura

Samanta Hudson aclamada durant la Festa de L'Orgull

  • Carlos Alcivar

La influencer Samantha Hudson ha visitat Santa Coloma per a punxar com a DJ en la VI Festa de l'Orgull, organitzada per Entenem LGTBIQ+. L'artista ha estat aclamada pel públic durant la nit de la seva actuació, celebrada en el Mas Fonollar. El festival també va tenir les aparicions de les concursants de la segona temporada de Drag Race España, Estrella Xtravaganza i la guanyadora de l'edició, Sharonne. Durant la celebració, es van reivindicar els drets del col·lectiu. Estrella Xtravaganza va animar a continuar lluitant “ara que es venen temps difícils”.

Pel que fa a la música a Mas Fonollar, també ha tornat com a convidada la transfeminista Yogurinha Borova. També han participat Konkordia, Dj Chica Barata, Dj Rajah, Patatas Bravas y Las Chocos.  A més a més d’aquestes aparicions, hi va haver una sessió de vermut al migdia, actuacions de Sandreta Power, La Caballota, Señorita Charo, Cocotevá i un espectacle organitzat per les Bruixes de Gramenet.

La sessió de tarda va començar a les 18 hores i Samantha Hudson no va aparèixer fins a a la nit. El seu disc AOVE és l’últim projecte discogràfic de Samantha Hudson, una de les figures més reivindicatives de la Generació Z.

En el festival, es va poder veure a l'alcaldessa Núria Parlon, al costat del  seu equip municipal del PSC, i al portaveu de C’s, Dimas Gragera, entre les desenes de persones que van omplir la plaça del Mas Fonollar.  A més de la música, també es podien aconseguir polseres i banderes amb els colors LGTBIQ+. La Ciba també va tenir presència amb un punt lila. 

Samantha, sobrenomenada com  la reina dels baixos fons, és coneguda pel seu estil controvertit i reivindicatiu cap a la comunitat LGTBIQ+. Curiosament, en aquesta mateixa nit, el programa Col·lapse de TV3, també es va emetre a la mateixa hora de la festa, amb l'aparició de Samantha Hudson, reivindicant al col·lectiu LGTBIQ+.

Estrella Xtravaganza durant la seva actuació. Foto per: Carlos Alcivar