Skip to main content

Cultura

El Teatre Sagarra manté els descomptes pel segon semestre

  • Dani Mormuz

El Teatre Sagarra manté la seva àmplia gamma de descomptes i bonificacions de cara a la temporada de juliol a desembre. Els socis de "Sagarra Club" continuen tenint un descompte del 50% per a totes les representacions, a més de la possibilitat d'assistir a conferències, assaigs oberts i presentacions de temporada, entre d'altres. Per a gaudir d'aquest avantatge, cal comprar entrades de tres espectacles diferents, i sol·licitar la condició de soci a la taquilla del teatre.

A més, continuen els descomptes especials del 25% per a titulars del carnet jove, menors de 16 anys, jubilats/des, persones en situació d'atur, titulars de la targeta acreditativa de discapacitat, titulars del carnet de família monoparental o nombrosa, grups organitzats a partir de 10 persones, titulars del carnet de la Xarxa Pública Biblioteques i socis del Club TR3S; del 30% per a titulars del carnet AMPA i grups organitzats a partir de 20 persones; i del 40% per a grups de més de 30 persones.

D'altra banda, l'Ajuntament impulsa la campanya "Cultura 18" per a facilitar el consum cultural als més joves. Així, tots els nois i noies que compleixin 18 anys durant aquest 2023 podran accedir de manera gratuïta a tots els espectacles i concerts que es programin al Teatre Sagarra i a l'Auditori Can Roig i Torres. Per a fer-ho, hauran d'acreditar la seva edat a les taquilles dels dos equipaments.

Amb aquestes ofertes, es pretén posar a l'abast de tothom els espectacles de la programació del teatre.