Skip to main content

Cultura

Les festes veïnals no s'aturen: torn del barri Llatí i el Raval

  • Carlos Alcivar

El Barri Llatí i el Raval comencen les seves festes de barri durant els dies 7, 8 i 9 de juliol. Les celebracions del Raval comencen amb l'engalanat de l'avinguda de Santa Rosa per l'inici de les festes, a les 9h, mentre que el barri Llatí inicia les seves celebracions amb una batucada a la plaça del mateix barri, a les 18h.

A la mateixa hora de la tarda, el Raval ha organitzat una demostració de ball, conduït per la Street Family Academy. Una hora després, a les 19h, el CER (Centre Esportiu Raval) també participa a les festes del Raval amb una sessió de zumba per a tots els públics que s'animin. El pregó de les festes del Raval són a càrrec de Joan Guerrero, fotògraf del barri, a les 20h de la tarda. D'altra banda, el pregó del Barri Llatí es farà a les 21:45 de la nit, amb la presència de Lidia Guinart.

En general, en les activitats organitzades en el Raval, destaquen el torneig de futbol Sala femení i masculí, organitzada el 8 de juliol per la Penya Barcelonista SCG al poliesportiu del Raval, també exhibicions de voleibol i un partit de bàsquet femení el 9 de juliol. També hi haurà gimcanes i xocolatades. En tots tres dies, hi haurà atraccions de fira a l'Avinguda Santa Rosa i a la Plaça de les Cultures.

D'altra banda, al Barri Llatí també hi ha programada una xocolatada el 8 de juliol. En general, predominen les actuacions de zumba, balls populars i una actuació l'escola de Taekwondo Marin el 9 de juliol .

Es poden consultar tots els horaris i les activitats que hi haurà disponibles en els següents enllaços: Barri Llatí / Barri de Raval